Kampeerplekken op onze viersterrencamping

Kampeerplekken in de Lot, in de Dordogne-vallei

Wees welkom op een van onze kampeerplekken van wel 120 m², omgeven door bomen en bloemen, in een aangenaam park, met het geluid van de ruisende rivier op de achtergrond. Ons parkachtige kampeerterrein is het resultaat van jarenlang liefdevol planten, snoeien, rooien en onderhouden. Alle plekken zijn afgezet met verschillende struiken zodat u er mooi bij zit én privacy heeft. Onze plaatsen zijn vlak en elke plek heeft een elektrische aansluiting met 6 ampère. Of u met uw familie komt, met vrienden of alleen, u zult zich hier direct thuis voelen.

U gaat op vakantie met de hele bups? Daar is aan gedacht. Daarvoor hebben we dubbele kampeerplekken zodat u allemaal bij elkaar kunt staan. Geef het wel op tijd door!

Ons sanitair is volledig en verzorgd. Er zijn nette toiletten, douches met onbeperkt heet water (denk wel aan het milieu !!), wastafels, een babyruimte met babybadje, aangepaste toiletten voor gehandicapten… Alles is er!

Onze fijne plekken en de goede voorzieningen staan garant voor een prettig verblijf en een heerlijke vakantie, in een rustige, groene en natuurlijke omgeving, in het Dal van de Dordogne. Camping « l’Eau Vive » accepteert de ACSI-kaart.